Trea schrijft

Schrijven is mijn vak en mijn schrijfkennis deel ik graag. Daarom vind je hier soms een schrijftip. Als ondernemer verdien ik het brood op mijn plank, soms stuiterend van plezier, soms met vallen en opstaan en de nodige uitdagingen. Sommige lessen die ik als ondernemer heb geleerd, zijn het waard om te delen. Die lees je hier. Af en toe zie ik iets of lees ik iets waarvan ik vind dat iedereen dat zou moeten zien of lezen en tenslotte komt er wel eens spontaan iets in me op of vind ik ergens iets van. Al die tips, ingevingen, inzichten en  gedachtenkronkels kunnen overal over gaan. Ik schrijf ze op, ik deel ze en jij mag ermee doen wat je wilt. 

Neem eens vrij van je klant
Tips voor ondernemers

Neem eens vrij van je klant

Het maakt je hoofd leeg, geeft ruimte voor nieuwe idee├źn en leidt tot spannende plannen! Natuurlijk moet je als ondernemer zuinig zijn op je klanten.

Lees meer
Typende handen
Tips voor ondernemers

SEO or not SEO

Keywords, laadsnelheid, titels en subtitels, de juiste URL, de hoeveelheid interactie, het gebruik van afbeeldingen. Dit is slechts een handjevol van ontelbare criteria waarop een

Lees meer
Trea ten Kate

Nu weet je al iets meer van me en heb je misschien een idee van wat ik voor jou kan doen. Ik heb nog geen idee wie jij bent: wat is jouw verhaal? Neem contact op en we plannen een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.