Wat is jouw verhaal?

Mijn diensten

Communicatieadviseur

Ik ben inzetbaar als interim communicatieadviseur. Ik vestig gedurende een afgesproken periode de aandacht op jouw bedrijf, organisatie, product, dienst of project. Ik ben inzetbaar in een coördinerende, adviserende of leidinggevende rol. Mijn werkwijze kenmerkt zich vooral door een praktische aanpak. Ik lever geen boekwerken vol blabla die in een la belanden. Ik zet stevige hoofdlijnen uit en dan gaan de handen uit de mouwen. 

Schrijver

Ieder mens, elk bedrijf, elke organisatie en elk project heeft een verhaal. Ik vind de juiste woorden om jouw verhaal met de juiste middelen en op het juiste moment te vertellen, bijvoorbeeld voor je:

  • Website
  • Blog
  • Nieuwsbrief
  • Magazine (personeelsmagazine, jubileummagazine)
  • Social media
  • Persbericht

Trainer

Op Platform 9 vind je praktische workshops voor én door ondernemers. Met onze workshops leer je stap voor stap hoe je het zelf doet. Van je website bouwen tot een persbericht schrijven.   

Reserveer een werkplek voor een dag. Met de ©Bubbelmethode werk je zonder afleiding en met focus, flow en concentratie aan je eigen (schrijf)klus.

Jij krijgt het beste van mijn 3 werelden

Wil je dat jouw boodschap verrast, verbaast, prikkelt of ontroert? Wil je dat je boodschap een blijvende indruk achterlaat en jouw doelgroep tot actie aanzet? Ik zet graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme in als communicatieadviseur, schrijver of trainer om jouw doelen te behalen. 

Heb je me nodig als communicatieadviseur, dan zal er ook wel eens iets geschreven moeten worden. Wil je dat ik iets voor je schrijf? Dan komt dat altijd met een snufje training en advies. In welke rol je me ook inzet, mijn andere vaardigheden blijven natuurlijk aan. Zo krijg jij het beste van drie werelden.  

Ik laat je niet vallen

Storytelling

Storytelling in 6 stappen

Storytelling is niet meer en niet minder dan het vertellen van een verhaal. Een goed verhaal schept vertrouwen. Mensen willen zich kunnen identificeren met je dienst of product en gortdroge feiten horen daar niet bij. In 6 stappen breng ik jouw verhaal helder voor het voetlicht. 

Stap 1. Kennismaken

Elke opdracht begint met ontmoeten, kennismaken en vastleggen van afspraken.

Stap 2. Interview

Ik stel de juiste vragen en vraag door. Zo vinden we samen de kern van jouw verhaal en het waarom van je onderneming.

Stap 3. Schrijven

Ik schrijf de eerste versie van jouw verhaal.

Stap 4. Schaven

Samen nemen we stap voor stap de eerste versie door. Op basis van jouw opmerkingen en ideeën ga ik schrappen, schaven en bijwerken totdat het concept is omgebouwd tot jouw verhaal in woorden die bij jou passen. 

Stap 5. Aanpassen

Ik pas jouw verhaal aan voor de gewenste middelen, online of offline. Dat kan een korte versie zijn voor je homepage met een link naar het complete verhaal, opgedeeld in ‘brokjes’ om te delen op social media of verwerkt tot een ‘elevator pitch’ voor je volgende netwerkbijeenkomst. 

Stap 6. Afronden

In een adviesgesprek ronden we de opdracht af en krijg je van mij advies voor het delen van jouw verhaal via de juiste middelen en op het juiste moment, online en offline.

Workshop Storytelling

Interview

Bij Platform 9 geef ik de workshop Storytelling. Aan de hand van filmfragmenten en inspirerende voorbeelden maak je kennis met het fundament en de bouwstenen waaruit elk goed verhaal is opgebouwd. Je vertaalt dit naar jouw bedrijfsverhaal. Je schrijft stap voor stap het verhaal van jouw bedrijf. 

Overige diensten

Trainingen

Trainingen en workations bied ik aan in samenwerking met Platform 9, dé plek voor ondernemers die willen groeien. 

Schrijven zonder afleiding

Elke 1e woensdag van de maand zorg ik voor focus, flow en inspiratie met de ©Bubbelmethode. Je werkt bij mij in je eigen bubbel aan je eigen schrijfklus: zónder afleiding, mét structuur. Je haalt je deadlines zonder stress. Reserveer een schrijfplek en ik garandeer je dat je meer schrijft in 1 dag dan je ooit voor mogelijk had gehouden. 

Bekijk hier mijn CV

Trea ten Kate

Nu weet je al iets meer van me en heb je misschien een idee van wat ik voor jou kan doen. Ik heb nog geen idee wie jij bent: wat is jouw verhaal? Neem contact op en we plannen een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.