Wat zit er in jouw rugzak?

Wat zit er in jouw rugzak

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. mijn rugzak vol grote en kleine levensgebeurtenissen, hoogtepunten en dieptepunten, drama’s en intriges, hilarische anekdotes en sprookjesachtige momenten. Ga je met me mee naar de schrijfvilla in Granada, Zuid-Spanje, zodra het weer kan, waar de lucht zindert van inspiratie en schrijfzin?

Levenswijsheid doorgeven

Naarmate je rugzak voller wordt, groeit ook je levenswijsheid. Zelfs van de kleinste kruimel in je rugzak heb je iets geleerd en ben je een wijzer mens geworden. Niet alleen van de drama’s in je leven, ook van de mooie, ontroerende, hilarische en feestelijke momenten. Een boek schrijven is een fantastische manier om al die levenslessen vast te leggen en door te geven. Ik geloof in de kracht van die verhalen. Ik geloof dat al die verhalen de wereld mooier, wijzer en leuker maken. Ook jouw verhaal.

Jouw levensverhaal schrijven in Spanje

Er zijn maar liefst 1,5 miljoen mensen in Nederland die met het idee rondlopen hun (levens)verhaal te schrijven. Wil jij er niet mee rond blijven lopen en er werk van maken? Kijk dan eens naar het aanbod van Brenda van Es van 100 Jaar na Vandaag.

 

100 Jaar na Vandaag

Sinds begin 2018 werk ik samen met Brenda van Es van 100 Jaar na Vandaag. Als schrijfcoach helpen wij mensen die al jaren een boek willen schrijven. Jij ook? En toch lukt het niet? Je stelt het schrijven van je levensverhaal, autobiografie, familiegeschiedenis uit. Je piekert of anderen het wel interessant vinden. Of je bent misschien het overzicht kwijt. Herkenbaar? Je bent niet de enige. De gouden sleutel is de ©ES methode: Eerst Structuur, Tijdens de workshop Je boek schrijven #hoedan maak je kennis met de ©ES methode. Tijdens een schrijfweek in Spanje kom je tot een stevig fundament voor je boek. Zo schrijf je je verhaal zonder focus te verliezen.

Vond je dit blogbericht leuk?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Fran Lebowitz
Kijktips

Loop door!

New York liefhebbers opgelet: de miniserie Pretend It’s a City (Netflix) mag je niet missen!

Lees meer
Uitzicht over de weilanden
Tips voor ondernemers

Doe niks!

“Alle creativiteit komt voort uit het onbewuste. Pas als je ontspant, hoor je wat je eigen ‘onbewustzijn’ je influistert”, zegt John Cleese over creativiteit.

Lees meer
Ouderwetsche typemachine
Schrijftips

Welke moet weg!

Er zijn taalzaken waarvan ik gruwel, kippenvel krijg en me wanhopig huilend ter aarde stort.

Lees meer