Zie ons samen

Een grote overstroming raakt het dorp Allewijk. Angstige en verkleumde bewoners worden opgevangen in het dorpscafé Hart van Allewijk. Medewerkers en stamgasten steken de handen uit de mouwen, maar moeten daarvoor ook de handen in elkaar slaan. In opdracht van GGD Noord- en Oost-Gelderland schreef ik een fictief verhaal vol situaties en personages die doen denken aan de werkelijkheid binnen de GGD en die laten zien hoe medewerkers, teams en management hiermee omgaan. 

Het boek is in december 2021 met een praatplaat uitgereikt aan alle medewerkers.

Storytelling

De structuur van het verhaal van Allewijk is opgebouwd met de 12 bouwstenen voor een verhaal met impact. Wist je dat mythes, legendes en sprookjes allemaal gebouwd zijn op diezelfde bouwstenen? Van Steven Spielberg tot Walt Disney. Van Shakespeare tot de populairste Netflixs-series. Ze bevatten allemaal dezelfde 12 bouwstenen. 

Maak impact met jouw verhaal

Wil jij ook impact maken met jouw verhaal? In een boeiende presentatie van 1 uur neem ik je mee in filmfragmenten langs de belangrijkste bouwstenen voor een goed verhaal. 

Meer weten? Meld je dan aan voor de workshop Storytelling waarin je leert hoe je de 12 bouwstenen gebruikt als basis voor jouw verhaal. 

Foto's

Storytelling boek Zie ons samen voor de GGD Noord- en Oost-Gelderland

Enkele bouwstenen in het verhaal van GGD Noord- en Oost-Gelderland: Er was eens, Weerstand & weigering, De crisis.