Tauw

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau. In vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.

In de laatste fase van de ontwikkeling van het nieuwe intranet InTauw zochten zij iemand voor het testen en vullen van het intranet, het verzorgen van trainingen aan intranetbeheerders in binnen- en buitenland, het maken van online instructiemiddelen voor het gebruik van InTauw en voor de presentatie op alle vestigingen in Nederland. Ik ben door Tauw ingeschakeld om deze fase te organiseren, uitvoeren en begeleiden. In een prettige werkomgeving met leuk collega’s en een heldere opdrachtomschrijving kon ik aan de slag. Ik rondde mijn opdracht af met een bezoek aan de vestigingen van Tauw in Nederland om te trakteren op taart en natuurlijk het intranet te presenteren aan en vragen te beantwoorden van Tauw-medewerkers. 

Logo Tauw

Dit zegt Tauw over mij

"Trea heeft ons in de eerste maanden van 2016 uitstekend ondersteund met de implementatie van ons nieuwe intranet. Prettig om mee te werken, deskundig en nauwgezet: Trea heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle lancering van het nieuwe intranet."

Tom van der Weegen, Marketing & Communication Manager

Mijn werk in beeld