Nederlandse Stichting voor verlichtingskunde

Communicatieplan

Wat de ANWB is voor iedereen die in een auto rijdt, is de NSVV voor iedereen die te maken heeft met licht. De Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde is dé autoriteit op het gebied van daglicht en kunstlicht, binnenverlichting en kunstverlichting. Om dat beter voor het voetlicht te brengen, heeft de NSVV mij in 2017 ingeschakeld om de communicatie onder de loep te nemen. Ik schreef een communicatieplan en ontwikkelde een bijbehorende contentkalender. Ik ondersteun sindsdien bij de uitvoering, pas jaarlijks het plan waar nodig aan en maak een nieuwe contentkalender.  

Rubriek

Ik schrijf de maandelijkse rubriek van NSVV in [inst]ALLICHT, het onafhankelijke vakblad voor lichtprofessionals. 

Logo NSVV
Rubriek NSVV Lichtwijsheden

Dit zegt NSVV over mij

“Verbluffend! Trea weet ideeën en gedachten zo te verwoorden dat je eigen gedachten nog leuk zijn om te lezen ook. We noemen de magie van Trea binnen de NSVV ‘het gerecht op smaak brengen met het Trea sausje voordat we het serveren’. De samenwerking met Trea is a match made in communications heaven. Met Hollandse nuchterheid weet ze een opdracht of uitdaging zo te verwoorden dat de boodschap helder overkomt zonder dat het een standaard marketing / communicatie dingetje wordt. De betrokkenheid van Trea is zeer hoog en haar manier van feedback is vaak een eye-opener.”

John de Joode, voorzitter
John de Joode

“Door de vele door Trea bewerkte berichtjes voor LinkedIn en Twitter zijn we als NSVV veel zichtbaarder geworden en daardoor relevanter. Trea heeft eigenlijk maar een half woord nodig om onze boodschap op een goede manier te verwoorden. Daarnaast is ze gewoon bijzonder prettig in de omgang en communiceert gemakkelijk.”

Geertje Hazenberg, secretaris