Mindfit

Nieuwe website

In 2016 was Mindfit toe aan een nieuwe, frisse, aansprekende en informatieve website. Op basis van de zorgvuldige voorbereidingen en in een heel prettige samenwerking met de mensen van Mindfit, is de nieuwe website ontworpen, gebouwd en gelanceerd. De website is gebouwd door de afdeling I&A van de Dimence Groep, de foto’s zijn van Vincent Nijhof van Studio Splitsecond, het ontwerp is van José Boekema. Ik was verantwoordelijk voor het begeleiden van het project en het schrijven van de teksten.  

Nieuwsgierig? Ga naar www.mindfit.nl.  

Interim communicatieadviseur

Mindfit is een zelfsturende organisatie. De teams (‘kringen’) runnen op zo’n 50 locaties min of meer hun eigen praktijk. Als interim communicatieadviseur had ik in 2017 een ondersteunende en adviserende rol en bood ik medewerkers de kennis en middelen om hun eigen locatie in hun eigen gebied onder de aandacht te brengen. Ik ging niet bepalen hoe het moest, in overleg zochten we samen uit wat zij zelf kunnen doen, binnen hun eigen mogelijkheden en budget, en waar zij hulp bij nodig hebben. 

Werken bij Mindfit

Mindfit groeit en dat betekent dat er regelmatig vacatures zijn. Daarom moest in 2018 de website www.werkenbijmindfit.nl nieuw leven ingeblazen worden. Ook daarvoor mocht ik weer mijn handen uit de mouwen steken. In samenwerking met de afdeling I&A van de Dimence Groep is de nieuwe website in maart 2018 online gegaan. 

Logo Mindfit

Dit zegt Mindfit over mij

"Trea coördineerde alle (e-minded) communicatiezaken, ze schreef en implementeerde het social mediabeleid, behaalde resultaten, zette zich volop in en was betrokken. Onze samenwerking verliep prettig, energiek en met verwondering. Trea is een inventieve, originele communicatieadviseur die je om een boodschap kunt sturen."

Geesje van Rees Vellinga - van der Hout, directeur
Greetje van Rees Vellinga - van der Hout

Mijn werk in beeld