[inst]allicht

Artikelen

Als journalist schrijf ik voor  [inst]ALLICHT, het onafhankelijke vakblad voor lichtprofessionals. Ik schrijf over onderwerpen als: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van led, duurzaamheid en de invloed van licht op gezondheid en welzijn. In 2010 schreef ik mijn eerste artikel voor dit vakblad en ik ben er nog lang niet klaar mee. De wereld van het licht blijft boeien!

Women in Lighting

In 2019 heb ik mij aangesloten bij Women in Lighting, een wereldwijd platform voor vrouwelijke lichtprofessionals. Het platform promoot hun werk, passie en doelen en helpt hen om zich te laten zien in de lichtwereld. Als onafhankelijk journalist streef ik ernaar in mijn artikelen wanneer het maar kan de vrouwelijke lichtprofessionals te laten zien en horen.

Logo Installicht
Allicht Naturalis 3
Allicht Naturalis 2
Allicht Naturalis 1

dit zegt [inst]allicht over mij

"Trea is een onvermoeibare en enthousiaste vrouw en een accuraat journalist. Geef haar een pen en ze produceert een verhaal waarover je als uitgever/lezer niet hoeft na te denken: het klopt. Ieder artikel heeft een eigen karakter; het leeft, nodigt uit tot lezen en vertolkt wat de bron haar heeft toevertrouwd. Trea geeft zo haar handtekening aan ieder verhaal; eerlijk en betrouwbaar. Het is iedere keer een feest als ze haar artikelen aflevert."

Gerrit (GAH) Baron van Coeverden, uitgever
Gerrit van Coeverden

mijn werk in beeld