GGZ Nederland

Eindrapportage Continuïteit van Zorg

In opdracht van GGZ Nederland mocht ik van een berg taaie informatie (onderzoeken, verslagen, nieuwsbrieven, adviezen) teksten schrijven, aangevuld met heldere adviezen en achtergrondinformatie op basis van interviews met betrokkenen. 

Voor de eindrapportage Continuiteit van Zorg was de coördinatie van de vormgeving en het drukwerk ook mijn verantwoording. Heel prettig samengewerkt met Jose Boekema (ontwerp en illustraties) en Sonodruk. Met de deadline in zicht werd het nog even heel spannend maar zo gaat dat nou eenmaal met deadlines… If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen.

Print of digitaal, er zijn voor beide opties goede argumenten, maar ik word altijd heel blij van papier, iets wat je gewoon vast kunt pakken en waar je in kunt bladeren. 500 stuks maar liefst. Maar natuurlijk ontbreekt ook de digitale versie niet. En nu liggen ‘mijn’ rapportages te glimmen bij Nederlandse gemeenten, zorginstellingen en de Tweede Kamer.

Nieuwsgierig? Bekijk de eindrapportage Continuïteit van Zorg online. 

Handreiking Ketenveldnorm

Na de eindrapportage volgde er de Handreiking Ketenveldnorm voor organisaties om continuïteit van zorg te bieden. Ook deze heb ik volledig herschreven, zodat de ‘taaie kost’ toch zo prettig en overzichtelijk mogelijk te lezen is.

Logo GGZ Nederland

Mijn werk in beeld