100 Jaar na Vandaag

Ik werk samen met Brenda van Es van 100 Jaar Na Vandaag. Als schrijfcoach helpen wij al die mensen die al jaren een boek willen schrijven. Jij ook? En lukt het niet? Stel je het schrijven van je levensverhaal, autobiografie, familiegeschiedenis uit of pieker je of anderen het wel interessant vinden? Of ben je al begonnen en ben je het overzicht kwijt? Je bent niet de enige. Bij het schrijven van een boek komen allerlei vragen om de hoek kijken. Waar begin ik? Voor wie schrijf ik? Welke vorm past het beste bij mijn verhaal? Kan ik eigenlijk wel schrijven? De gouden sleutel is de ©ES methode van Brenda van Es: Eerst Structuur.

Brenda woont en werkt een groot deel van het jaar in Spanje en verzorgt daar schrijfweken. Ik geef in Nederland de workshop Je boek schrijven #hoedan. In de workshop maak je kennis met de ©ES methode. Neem een kijkje in de agenda van 100 Jaar Na Vandaag om te zien wat bij jouw schrijfvraag past, zodat jouw boek er komt!

Logo 100 Jaar na Vandaag

in beeld