Logo Veluwse Onderwijsgroep voor testimonial Ten Kate Communicatie

"Wat een leuk mens en zo toegankelijk." 

Communicatieplan Bibliotheek Deventer

Ze is energiek en creatief en met die uitstraling weet ze mensen goed mee te nemen in haar verhaal. Werkende weg heeft ze de organisatie een stukje professioneler achtergelaten. 

Tauw Deventer lancering nieuwe intranet

Trea is prettig om mee te werken, deskundig en nauwgezet: Trea heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle lancering van het nieuwe intranet.

Kompas Zorgverlening testimonial samenwerking

Kompas leverde de nodige informatie aan die Trea omboog naar leesbare en begrijpelijke teksten voor onze websitebezoeker.

Gele Ballon, ondernemer, communicatieplan, positionering, Apeldoorn, Deventer

Trea is geweldig om mee samen te werken: met humor en gedreven in haar vak. Hard op de inhoud en hart voor de klant.

Dimence Ontwikkelingsstoornissen logo social media klant

Trea werkt snel, secuur en efficiënt, ze is plezierig in het contact en verdiept zich in wat de klant bedoelt. Alles is bespreekbaar en we kregen altijd een eerlijk advies.

Brink Licht, persberichten

Ze weet de essentie te raken door echt door te vragen. Zo ontstaan er teksten die tot de verbeelding spreken en triggeren om door te lezen.

Arriadh Hotel, Andalusië, Spanje, website, SEO-tekst, flyers, tekschrijven

De informatie op de website is krachtig, helder en prettig leesbaar verwoord. Trea weet de essentie eruit te pakken en dit op een zeer aantrekkelijke manier te verwoorden.

Communicatieadviseur voor Mindfit in Zwolle

Onze samenwerking verliep prettig, energiek en met verwondering. Trea is een inventieve, originele communicatieadviseur die je om een boodschap kunt sturen.