Schrijven in je eigen bubbel

Van bubbel tot boek

Om een boek te schrijven heb je focus, structuur en inspiratie nodig. Daar is genoeg van en het kost helemaal niks. Waarom is er dan toch zo moeilijk aan te komen?

Heb jij een briljant boekidee én last van uitstelgedrag? Wil jij jouw succesverhaal in een boek gieten om anderen te inspireren, maar ontbreekt het je aan tijd? Word je steeds weer opgeslokt door werk en sociale verplichtingen? Of misschien wel door de volle wasmand, het mooie weer, een huilend kind, de hond die eruit moet en die spannende Netflix-serie? Eerst dit nog even dit, dan nog even zus en zo, en dán, ja, dán ga ik echt mijn boek schrijven. Herken je dat? Mooi, dan is de ©Bubbelmethode iets voor jou.

Niemand bepaalt wát jij gaat schrijven, maar iemand bepaalt wel dát jij gaat schrijven

Iedere schrijver heeft focus, structuur, inspiratie én een flinke dosis zelfdiscipline nodig. Misschien heb je wel minder zelfdiscipline dan je toe wilt geven, tenminste, als het gaat om het schrijven van jouw boek. De ©Bubbelmethode is geen schrijfworkshop. Het is ook geen schrijfcafé, waar vaak gewerkt wordt met opdrachten of thema’s. Tijdens een Bubbeldag bepaalt niemand wát jij gaat schrijven, maar iemand bepaalt wel dát jij gaat schrijven. Ik zie erop toe dat je telefoon uit staat, ik bepaal wanneer er stil gewerkt wordt, wanneer je mag overleggen en vragen stellen en pas als ik de bel luid, is het pauze.

Meer schrijven in 1 dag dan je ooit voor mogelijk had gehouden

Je werkt een dag lang in een groep van maximaal 8 personen. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen schrijfklus. Of dat nou een boek, een nieuwsbrief, een verslag of een lastig beleidsstuk is. Al die verschillende schrijvers hebben 1 ding gemeen: ze willen meters maken. Samen een dag lang aan de slag met de gestructureerde ©Bubbelmethode helpt je om in de flow te komen en in 1 dag in je eigen bubbel meer te schrijven dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Dat beloof ik.

Bubbeldag

Vanaf september 2021 zorg ik elke 1e woensdag en 3e maandag van de maand weer voro focus, flow en inspiratie met de ©Bubbelmethode. Je werkt bij mij in je eigen bubbel aan je eigen schrijfklus, zonder afleiding, met structuur en je haalt je deadlines zonder stress. 

Reserveer een schrijfplek en ik garandeer je dat je meer schrijft in 1 dag dan je ooit voor mogelijk had gehouden. 

Van bubbel tot boek
Woordvoerder GGD met mondkapje
Terugblik

Op naar een saai jaar!

Heb je me gemist in 2021? Dat kan. Het was wat stilletjes rond Ten Kate Communicatie, terwijl het een veelbewogen jaar was dat een onvergetelijke indruk op me achterliet.

Lees meer

Loop door!

New York liefhebbers opgelet: de miniserie Pretend It’s a City (Netflix) mag je niet missen!

Lees meer
Uitzicht over de weilanden
Tips voor ondernemers

Doe niks!

“Alle creativiteit komt voort uit het onbewuste. Pas als je ontspant, hoor je wat je eigen ‘onbewustzijn’ je influistert”, zegt John Cleese over creativiteit.

Lees meer