Tractor Museum de Laarman Luttenberg Museum de Laarman

Tijdens de periode van nieuwbouw van landbouwmuseum de Laarman in Luttenberg heb ik een training op maat verzorgd voor bestuur en vrijwilligers over onder andere: schrijven voor de website, persberichten schrijven en social media.

Logo Compaen Bedrijven Genemuiden Compaen

Voor Compaen Bedrijfsadvies in Genemuiden schreef ik teksten voor de nieuwe website. 

Logo 100 Jaar Na Vandaag 100 Jaar Na Vandaag

Sinds begin 2018 werk ik samen met Brenda van Es van 100 Jaar Na Vandaag. Als schrijfcoach helpen wij al die mensen die al jaren een boek willen schrijven.

NSVV Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde logo NSVV

Wat de ANWB is voor iedereen die in een auto rijdt, is de NSVV voor iedereen die te maken heeft met licht. Om dat nog beter voor het voetlicht te brengen, heeft de NSVV mij ingeschakeld. 

Humans of zwolle logo Humans of Zwolle

Mensen maken de stad en ieder mens heeft een verhaal. Humans of Zwolle maakt het mogelijk om kennis te maken met de vele mooie, gekke, gewone, bijzondere, opvallende, kleurrijke en alledaagse mensen van Zwolle.

Isala logo Isala

In 2017 en de eerste helft van 2018 ben ik als communicatieadviseur verantwoordelijk voor de (interne) communicatie rond het programma Zinnig en Zuinig van de afdeling Inkoop van Isala. 

Logo bibliotheek Deventer Bibliotheek Deventer

Als communicatieadviseur schreef ik in 2016 het communicatieplan voor de Bibliotheek Deventer. In 2017 en 2018 ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie rondom de bouw, verhuizing en opening van de nieuwe bilbiotheek in hartje Deventer. 

Mindfit logo Mindfit

Mindfit is een vaste klant, waar ik met veel plezier sinds 2016 voor verschillende klussen mijn handen uit de mouwen steek. Van nieuwe websites tot ondersteuning en advies. 

Communicatieadviseur bij Transfore Transfore

In 2016 en 2018 werkte ik als communicatieadviseur voor Transfore. Ik verzorgde o.a. de eindredacite over het Meerjarenbeleidsplan en verzorgde de content van de website www.werkenbijtransfore.nl. 

GGZ Nederland logo GGZ Nederland

In opdracht van GGZ Nederland de eindrapportage Continuïteit van Zorg schrijven en het proces van idee tot papieren en digitale eindrapportage coördineren (vormgeving, illlustraties, drukwerk). 

Webteksten website Reis door je Bedrijf van Marijke Dieleman Reis door je Bedrijf

Zoals Marijke Dieleman zich onderdompelt in bedrijven om de cultuur en identiteit te ontrafelen, zo heb ik mij ondergedompeld in de 'corporate antropologie' om de juiste woorden te vinden voor haar website Reis door je Bedrijf.  

Ohra logo Ohra

Voor Ohra herschreef ik e-mails op basis van de nieuwe schrijfstijl. De schrijfstijl is korter, bondiger, persoonlijker en verrassender.

Logo Dimence Groep Dimence Groep

Voor de jaarlijkse papieren uitgave van het online personeelsmagazine schreef ik de teksten en voerde de eindredactie. De Verbinding heeft een glossy uitstraling en staat vol verhalen, feiten en cijfers over dat wat de Dimence Groep sterk maakt. 

Communicatieadviseur bij Dimence Groep organogram Dimence Groep

In 2016 heb ik enkele maanden als communicatieadviseur gewerkt voor de Dimence Groep.

Reisboek: Een kameel op de weg - over land van Zwolle naar Dakar Een kameel op de weg - over land van Zwolle naar Dakar

In februari 2016 kwam mijn eerste boek uit: een reisboek over onze reis per auto van Zwolle naar Dakar. Een mooi hoogtepunt in mijn carrière!

Presentatie boek Excellente Zorg voor verpleegkundigen en verzorgenden Dimence Groep Boek Excellente Zorg

In opdracht van de Dimence Groep schreef ik het boek Excellente Zorg, een boek voor en over verpleegkundigen en v

Logo Tauw Deventer Tauw

In de laatste fase van de ontwikkeling en lancering van het nieuwe intranet van Tauw (Europees advies- en ingenieursbureau) verzorgde ik het testen, het trainen van intranetbeheerders in binnen- en buitenland, schrijven van instructies en de presentatie van het nieuwe intranet op alle Nederlandse vestigingen. 

Stratenmaker Kompas Zorgverlening dagbesteding Kompas Zorgverlening

De nieuwe website van Kompas Zorgverlening is online!

'd Olde Skoele

Met enthousiasme, plezier en creativiteit zorgt horecafamilie Eggen ervoor dat het de gasten van ‘d Olde Skoele in Rouveen aan niets ontbreekt.

Schrijftraining en schrijfworkshop in Zwolle Schrijftrainingen en workshops

Schrijf voor je bedrijf, Van persbericht tot krantenkop of een schrijftraining op maat. 

Persberichten

Ik schrijf persberichten onder andere voor Mindfit, NSVV, Brink Licht en

Interviewen en schrijven voor [inst]ALLICHT, vakblad voor lichtprofessionals [inst]ALLICHT

Maandelijks schrijf ik artikelen voor [inst]ALLICHT, vakblad voor lichtprofessionals.

Schrijven en interviewen voor Raalte en Heino Koerier Raalte en Heino Koerier

Maandelijks interview ik gedreven en enthousiaste ondernemers voor de Raalte Koerier en de Heino Koerier in opdracht van Sonodruk in Heino. 

Boek over Westerdok, Dimence, Almelo, geestelijke gezondheidszorg Boek over Westerdok

In opdracht van de Dimence Groep schreef ik het boek over 

Pagina's