Wat zit er in jouw rugzak?


Ik ga op vakantie en ik neem mee…. mijn rugzak vol grote en kleine levensgebeurtenissen, hoogtepunten en dieptepunten, drama’s en intriges, hilarische anekdotes en sprookjesachtige momenten. Ga je met me mee naar de schrijfvilla in Granada, Zuid-Spanje, 8 – 13 september, waar de lucht zindert van inspiratie en schrijfzin?

Levenswijsheid doorgeven

Naarmate je rugzak voller wordt, groeit ook je levenswijsheid. Zelfs van het kleinste kruimeltje in je rugzak heb je iets geleerd en ben je een wijzer mens geworden. Niet alleen van het drama in je leven, ook van de mooie, ontroerende, hilarische en feestelijke momenten. Een boek schrijven is een fantastische manier om al die levenslessen vast te leggen en door te geven. Ik geloof in de kracht van die verhalen. Ik geloof dat al die verhalen de wereld een beetje mooier, een beetje wijzer en een beetje leuker maken. Ook jouw verhaal.

Jouw levensverhaal schrijven in Spanje

Er zijn maar liefst 1,5 miljoen mensen in Nederland die met het idee rondlopen hun (levens)verhaal te schrijven. Wil jij er niet mee rond blijven lopen en er werk van maken? Hoe dan? Wat dacht je van schrijven onder de olijfbomen op een inspirerende plek in Spanje, met deskundige begeleiding? Je bent er even helemaal uit, weg van de waan van de dag en met alle tijd om je volledig te focussen op wat er allemaal in jouw rugzak zit. Want jouw verhaal is het waard om te vertellen en door te geven. Meld je aan voor de schrijfweek in Granada van 8 - 13 september. Ik ga op vakantie naar Spanje en ik neem mee… mijn rugzak. Jij ook?  

Sinds begin 2018 werk ik samen met Brenda van Es van 100 Jaar Na Vandaag. Als schrijfcoach helpen wij al die mensen die al jaren een boek willen schrijven. Jij ook? En toch lukt het niet. Je stelt het schrijven van je levensverhaal, autobiografie, familiegeschiedenis uit. Je piekert of anderen het wel interessant vinden. Of je bent misschien het overzicht kwijt. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Bij het schrijven van een boek komen allerlei vragen om de hoek kijken. Waar begin ik? Voor wie schrijf ik? Welke vorm past het beste bij mijn verhaal? Kan ik eigenlijk wel schrijven? De gouden sleutel is de ©ES methode: Eerst Structuur, Tijdens de workshop Je boek schrijven #hoedan maak je kennis met de ©ES methode. Tijdens een schrijfweek in Spanje kom je tot een stevig fundament voor je boek. Zo schrijf je je verhaal zonder focus te verliezen. Met begeleiding van één van de schrijfcoaches van 100 Jaar Na Vandaag. 

 

Reageer