Gewoon gemakkelijker leren schrijven deze zomer


Heb jij (nog) geen vakantie? Hebben veel van je collega’s en klanten wel de deur achter zich dicht getrokken? Mooi, dan is het lekker rustig bij jou op kantoor en in je bedrijf en heb jij tijd om gewoon gemakkelijker te leren schrijven. En laat ik daar nou een mooie serie zomerworkshops voor hebben ingepland bij Always Write!

Bij Always Write! volg je korte, praktische schrijfworkshops zonder fratsen. Geen ingewikkelde werkvormen, thema’s of inspiratiesessies, maar gewoon aan de slag met praktische tips, trucs en handvatten waarmee je je schrijfvaardigheden verbetert. Gewoon gemakkelijker schrijven. Dat leer je bij Always Write! op 14, 15, 29 en 30 augustus. 

Schrijfworkshop Verbeter je schrijfstijl

Wil jij schrijftips, handige handvatten en mooie voorbeelden? Kies dan voor de workshop Verbeter je schrijfstijl. Alles is direct toepasbaar in de praktijk. Zakelijk en privé, of je nu een nieuwsbericht schrijft voor je website, een lastige e-mail beantwoordt of een verslag schrijft. Het gaat gewoon net wat gemakkelijker, sneller en met de juiste woorden.

Schrijfworkshop Van nieuwsbericht tot krantenkop

Wil jij nu eindelijk eens het oude nieuws op je website vervangen door actueel nieuws? Kies dan voor de workshop Van nieuwsbericht tot krantenkop en leer zonder fratsen de basis voor het schrijven van een goed nieuwsbericht.

Deadlines halen op de Always Write! Schrijfdag

En wil je gewoon lekker aan de slag en ook na de vakantieperiode al je schrijfdeadlines halen zonder stress? Meld je dan aan voor de Always Write! Schrijfdag, vanaf september elke 1e woensdag van de maand in Zwolle.

Meer weten of direct aanmelden? Ga naar Always Write!

Reageer