©Bubbelmethode


We werken allemaal lekker in de flow, geconcentreerd en met frisse focus in onze kantoortuinen, op flexplekken en aan keukentafels. We laten ons niet afleidne door de geluiden van collega's en we laten ons niet gek maken door mailtjes, WhatsApp, de telefoon, FAcebook en de racties op onze laatste Instastory. Toch?

Helaas werkt het voor de meesten van ons niet zo. Om je (schrijf)klus af te krijgen moet je gaan zitten, handen op het toetsenbord en gáán. Zo simpel is het. Toch hikken veel mensen er tegenaan, worden steeds afgeleid door alle prikkels om hen heen, komen niet op gang en hebben last van uitstelgedrag. 

Gelukkig is er de ©Bubbelmethode. Elke 1e woensdag en 3e maandag van de maand zorg ik voor focus, flow en concentratie met de ©Bubbelmethode. Je werkt bij mij in je eigen bubbel aan je eigen klus, zonder afleiding. Je haalt je deadlines zonder stress. Reserveer een werkplek via de Bubbel-site en ik garandeer je dat je meer werk gedaan krijgt in 1 dag dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. els om hen heen, komen niet op gang en hebben last van uitstelgedrag. 

Ga direct naar de ©Bubbelmethode en meld je aan voor een portie focus, flow en concentratie.